Л. Б

Ті курви чекають знесилення люду...
Та ні
Старі-малі-хворі тримаються.

Слава Йому

Отцю й Духу й Сину...

Змінилося все на війні

Сльозу твою, брате, спіймаю. З колін підійму.

Тихенько тебе приголублю як діти, коли
Жаліють таких як самі. Бо дорослі тупі...

Нажаль, нам побачитись мирно іще не дали
Наврочили ті, хто керують. Глухі та сліпі.

Як бачиш, не втратила миру у серці.
Та все ж
За тебе либонь переймаюсь.

Не дуже)" чуть-чуть")))

Шуткую, звичайно.

Поспи. Заспіваю пісень

Вони долетять та від тебе до куль не втечуть.

Так сестри співають братам, що плекали їх дні

Так вітер співає, коли добра ніч, благодать...

Пиши. "Листуватись" не треба. Потрошку. Мені.

Нехай обминають тебе і зима і біда

Якщо Його воля.

Маленький мій хлопчику,
В тій...

Великій халепі, що змусила стати у стрій.
...

Коли сумувала (хворіла),  то на самоті

Дорослою стала...

Пиши мені щиро (сестрі)

...

А поки я маю тут справи. Прості.
Що до тих

Подій, що так стрімко загнали у кут "викрутас"...

...

Не сплю, бо лякаюсь усього. Бо зло в темноті.

Та  (Троіці Слава)

Він з нами. 
Він посеред нас

Що робимо людям - то Йому...

...

Долоні свої

Підстав під "водичку" та вмийся)
Слова як вода...

Не вибухи будуть, як ласка Його...

солов'ї.

Весна ще повернеться!

Душу зимі не віддай.


Рецензии