Закохалась в в дьма в сонце

Знову струм повітря в очі,        знову темрява сумна.              Млява ніч лише зі мною ,.       поруч смуток та пітьма..                Де ти милий мій далекий,               де той погляд твій сумний?              Я тримаю твою долю       у долонях , дорогий...        Закохалась відьма в сонце, полюбила вона ніч.                А в ночі тій місяць сяє,                грає грудень навсебіч..                Я цілую тебе в очі,                обіймаю та люблю.                Йди, коханий, не тримаю.         Небо  пошепки молю...


Рецензии