Хвиля

Хвиля шепоче для тебе.
Тане стривожене небо,
Всі забуваються тези,
Ми стоїмо на краю

Дивних небесних симфоній.
Сріблом посипані скроні.
Вірність шаленої долі
Знову тобі віддаю.

Ми прокидаємось в казці,
Де всі події прекрасні,
Все відбувається вчасно,
Дійсність ми творим свою.


Рецензии