Не бiйся

Не бійся цієї тиші.
Не бійся мене. Міцніше
Тримайся за небокрай
І в цьому вогні згорай.

Коли шаленіють хвилі,
Всі наші думки безсилі
Спинити вогонь та воду,
Згадай про свою природу.

Що пристрасті дивна сутність
В мені і тобі присутня,
Згадай. Хай до небокраю
Нові почуття палають.


Рецензии