Друзi

Як добре йти цим містом, коли друзі
Десь поруч. І який то сум - без них.
Вони яскраві, ніби злітні смуги,
Як всі сюжети незбагненних книг.

Нам друга доля щиро так дарує,
Щоб шанували душу й берегли.
У твоїм серці сум лиш друг почує,
Він здатний вивести тебе з імли.

Як добре мати друга в цьому світі!
Він надихне на звершення нові,
І серце він полагодить розбите,
І хаос прибере у голові.


Рецензии