Петрушинки

21911 Помислих си, че ще ме заразиш от щастие.
21912. Подължи курортния си отпуск с декретен.
21913. Когато разбрах, че е съгласна, заравих на какво.
21914. Светлият ум му помага при вършението на тъмните дела.
21915. Защо му е псевдоним, когато никой не го знае по фамилия.

21916. Сега не щеркилете а безпилотниците донасят децата.
21917. Докато е желана може да си поиска всичко.
21918. Растревожих ума си с нова и мъдра мисъл.
21919. Подглеждането в включалката е измислил циклопа.
21920. Не сме виновни ние - всичко е от гените ни.

21921. Мъдър е, защото знае как ни трябва.
21922. Някога мислих, че любовта е безсмъртна.
21923. Промиха му мозъка за да го запълнят с глупости.
21924. Често продължаваме да живеем по навик.
21925. Душата ми млада - имам претензии към тялото.


Рецензии