Аjratmay, suratga olishar Qiziqarli suratlar she r

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images
«Аjratmay, suratga olishar…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
«QORBOBO NONUSHTАSI…»
-«Kim u tashqarida nonushta qilgan?,
Tashqari izg;irin — yuzni silagan!”.
-«Xa, bu o;zimizning — qorbobo unda,
Shu tarzda tanovul qilar — u kunda!».   …………(Davomi)…………… 


Рецензии