Лера, Кира i Людмила

Щоденник війни. Лера, Кира і Людмила

Вона дитя іще і вже Ніоба.
Мішень в прицілі нагваля.
Три скам'янілості. Одна жалоба.
Ні матері, ні немовля.
;
;Прибій в Одесі кровоточить.
Їй за світанки вже не сніть.
Ви в очі подивіться, в очі.
Ви в ясну душу зазирніть.

Онука, матінка, бабуся.
Ось трійця нових християн.
Із Богом я не схаменуся,
доколи помсти не завдам.

Сьогодні сльози не не часі.
Вогонь шаліє з кремінця,
і б'ються в моїм, непогасні,
всі три Ніобини серця.

23 квітня напередодні Паски 2022 року
в Одесі руська ракета забрала життя
тримісячної Кири
її матері Валерії і
бабусі Людмили Глодан.


Рецензии