Врятувати Украiну можуть лише украiнцi...

Врятувати Україну можуть лише українці
От тому ми браття-друзі напевно щасливці
Бо нагоду з вами маєм створити сполуку
Що з’єднає нас, з’єднає,
Вирве її з муки.

Вирве Неньку із недолі і з колін підніме
Нехай мати діточок Всесвітніх обійме.
Нехай зможе та пригорне, щиро приголубе…
Будьте мужні у сполуці тоді й щастя буде,
Й Господь - не забуде!

Поєднаймося в родину в націю побожних
Не тому щоб гнути спину та гасел порожніх…
А щоб разом, в купі-згоді Неньку захищати
Й наругу здолати
І злагоду дати...
Як бажає Мати!..





30.04.2015 10:11
02.01.2023 23:52


Рецензии
Завдяки нашим депутатом дуже багато українців виїхали за кордон. ВР - ось де справжнє зло України.

Игорь Ярин   08.01.2024 15:24     Заявить о нарушении