Ряснie вишня у вишневому садочку

Рясніє вишня у вишневому садочку.
Рясніє густо - нікому зірвати.
-Іди, мій любий, йди до мене, мій синочку!
- А де мій Тато?
- Йой-йой- йой,- ридає мати -
Пішов твій тато, вже не повернеться.
Його собі Благий забрав до Неба.
Так болісно, цей біль краяє серце.
- Не треба Мамо плакати, не треба!
Піти на Небо, це ж такеє щастя!
Хіба ж від щастя можна сумувати?
- І так бува,- шепоче сину мати -
Коли війна, коли в душі ненастя
8.00
03.07.2022г.


Рецензии