З Новим роком

З Новим роком вітаємо щиро!
Дорогі наші сестри, брати!
Ми бажаємо радості, миру
Всім дійти до святої мети.

Хай не плачуть засмучені очі,
Хай надія потішить усіх.
Хай молитви, що тихо шепочуть
Принесуть вам бажаних утіх.

Хай пісні зазвучать у мажорі,
Заспіваємо щиро Христу,
З Ним забудемо смуток та горе,
Він дарує опору міцну.

Всім бажаємо кріпкої віри,
І надії на вічність святу
А любові палкої без міри,
І усе присвятити Христу.

Бог з любов’ю дарує рік новий,
Присвятім же Ісусу всі дні!
Хай же кожен з нас буде готовим
Зустрічати Христа у хвалі!
©Віра Українка
2023.01.01.


Рецензии