Зi святом, Украiно!

Зі святом, Україно!

Зі святом, рідна Україно!
Земля стрічає рік новий!
Твої надії і моління
Це - глас пророчий світовий.

Цей рік для тебе вирішальний,
Тебе важка чекає путь ,
Бо нелюд лютий і безжальний,
Ти добре знаєш вражу суть.

Так, буде бій тяжкий, кривавий,
Та вибір є лише один:
Щоб навісний орел двоглавий
Назавжди залишив наш дім.

Сьогодні сіє враг тривогу,
І небо знову у вогні.
Та нашу віру в перемогу
Він не сховає у імлі!

Сьогодні схожа на руїну
Моя земля і ллється кров,
Та ми врятуєм Україну,
Бо нас об'єднує любов!


Рецензии