Фрейдин ярок

Фрейдин ярок.
Глаз-горит.

Он-ИГРАЕТ-
Поворотом.

Незаметен менингит.
Пот со лба течет в работе.

Напряжение Ума.
Чаща?
Зрителем полна.

И СЮЖЕТ
закручен смело.

Впрочем
Не в сюжете дело.

Фрейдин ярок.
Глаз-горит.

Все ЛОГИЧНО,
Как компот.
Жаль закончен
ПОВОРОТ.


Рецензии