Перше сiчня

Після шуму феєрверків
Стало тихо, місто спить…
Ні людей, ні навіть сплесків…
Заспокоїлась блакить.

Рік новий, такий жаданий,
Врешті-решт прийшов до нас,
Він спішив у світ незнаний
У складний воєнний час.

Рік приніс у торбі плани,
Сподівання, віру в мир,
Ліки, що загоять рани
І життя могутній вир.

Двадцять третій!.. Рік надії!
Вся земля - в передчутті:
Рік, подібно до месії,
Захистить нас у житті!..


Рецензии