мiсто на кiстках

Вони прийшли на це місце
Звідти де камені виростають з землі
Щоб збудувати тут місто
Яке б стояло сотні століть

Вони не знали що класти
Туди де був сипучий пісок
Й щоб падіння міста якнайдалі відкласти
Вони не шкодували кісток


    І ось уже через сотні століть
    Постає перед нами закриваючи світ
    Оспіване в легендах увічнене в казках
    Місто дивовижне місто на кістках


Місто міцніло й росло на очах
Спливали поступово дні тижні роки
Вдень і вночі в дощ спеку і град
Місто на місці надійно тримали кістки

В тому місті жило безліч людей
Котрі й не думали що живуть на кістках
Жили і не відали що чим більше смертей
Тим міцніше їх місто стоїть на ногах


    І ось уже знову через сотні століть
    Постає перед нами закриваючи світ
    Оспіване в легендах увічнене в казках
    Місто дивовижне місто на кістках


Та одної чудової теплої ночі
З'явились під містом якісь хробаки
Були вони дуже до їжі охочі
Й одразу заходились гризти кістки

Ті дурні черви не знали що буде
Коли з'їдять вони бодай кілька кісток
Тим вони з місця масу всю зрушать
І місто здригнеться й розчавить їх всих
                як гнилий огірок


    І знову і знову через сотні століть
    Поставатиме перед нами закриваючи світ
    Оспіване в легендах увічнене в казках
    Місто дивовижне місто на кістках


Рецензии