Тридцять перше

 Тридцять перше. Субота.
 День - грудень.
 На пательні яєчня, сир тертий.
 Прокидаються небо і люди.
 У вікні шепіт слів сигаретний.

 Тридцять перше. Субота.
 Мій Харків.
 Тиша дивиться в очі трамваю.
 Кошеня спить на ковдрі із січня.
 І повітря в лещатах стискає.

 Тридцять перше. Субота.
 Незламність.
 У метро сяє світла ялинка.
 На душі - незагоєні рани.
 Та обличчя - сміливі та сильні.

 Тридцять перше. Субота.
 Надія.
 Пише Бог в скриньку Всесвіту вірші.
 Вона виживе - моя країна.
 І в дванадцять всі ближче до МИРУ.

 31. 12. 2022.


Рецензии