Новий рiк

Іде на спокій рік старий,
Шкодує, не діждався снігу.
Багато не збулося мрій,
Несе війни холодну кригу.

Іде, а в серці - вітровій,
Тривога за майбутнє світу,
Бо знов скажений лиходій
Лють не таїть несамовиту.

А рік новий ще молодий,
Ні знань, ні досвіду не має.
Хоча б вночі не заблудив,
Бо десь гуде війна за гаєм.

Налийте в келихи вино…
О Боже, укріпи в нас віру!
Хай в душах проросте зерно
Надії, радості і миру!


Рецензии