Симейне життя це основа любови й довири

Сімейне життя це основа любові й довіри
Я думаю, що ніхто не скаже що ні
Бо яка може бути любов
Якщо немає довіри в сімї.

Адже любов така тендітна
Якщо щось не так , вмить зламається
І як не намагайся її відновити
Воно,аж ніяк не складається.

І от тоді починається скандал
Якого ніщо не зупиняє
І все те , що хороше було
Воно в одну мить зникає.

І виходить, що не було ні любові , ні довіри
Лише прикривалися ними
А коли приходить час розкриття
Аж тоді приходить час каяття.

Але тоді уже пізно каятись
Бо все те, що хороше було
Його назад вже не вернути
І залишається одне , тільки все забути.




25.12.2022


Рецензии