Багряние небо

Багряніє небо , сонце спати лягає
Все кругом затихло, пташка не літає.
Тільки десь далеко в лісі ворон кряче,
З якої причини – мабуть він щось бачить.

Бо він без причини не буде кричати,
А що його тривожить – не може сказати.
Та не тільки ворон біду відчуває
Кожна мала пташка всю біду ту знає.

Ховаються пташки , не знають де дітись
Раніше у стрісі вони могли грітись
А тепер і в лісі нема де сховатись
І що ж їм робити і куди діватись.

Та не журіться пташки, скоро все минеться
Але таке терпіти , ще не раз прийдеться
Бо таке життя настало ,нема що й сказати
І всього на світі можна ще чекати.


20.12.2022


Рецензии