Навагоднiя надзеi

Новы год надзеяй вабiць,
Што былое кане ў Лету.
Растрасуць яго ухабы,
Разнясе па полю ветрам…

Застануцца ў нашых сэрцах,
Ясных зорачак праменi.
Каб збылося, трэба верыць:
Адшукаем перамены!..

Вернем ў душы свае Бога,
Дабрата сястрою стане.
Пазаве удаль дарога,
Раннiм ранкам, на свiтаннi…

Меркай годнай стане праўда
Для лячэння нашай долi.
Новы год прыблiзiць «заўтра»,
Збавiць цяжкасцей юдолi.


Рецензии