Щось

Щось легеньке на другий Різдва…
Щось, як небо квітневе - веселе…
Щось приховане в теплих словах
що торкнулися нині оселі…

Щось яскраве, мов зорі ясні…
Недвозначне, як залишки храму…
Щось давно притаманне мені
як одному з онуків Адама…

Щось останнє від перших сердець…
Непряме, мов життєва дорога…
Щось не схоже на вічний взірець
іронічно невічного Б-га…


Рецензии