На телебаченнi

Гавчить селючка-диктор якось кволо,
Так Катерина Друга не піде...
Тому ж вельмі потрібне друге коло.
Вже по-за другим колом - до біде.

Обличчя не виказує напругу,
Насправді же з напругою біда:
Жене селючка Катерину Другу,
А десь унизу пихва просіда...

P.S. Безглуздя, але ж яка боротьба!


Рецензии