Цей Новий р к

Цей новий рік... Ялинка ніби та ж...
І вогники, і іграшки...сніжинки...
Але чомусь не радісний пейзаж...
Блищать в очах солонії краплинки...

Цей новий рік уперше у житті
Не пахне хвоєю, бенгальськими вогнями...
Не пахне мандаринкою в руці...
А пахне лиш церковними свічками...

Цей новий рік, він не такий як всі...
Всі ті роки, що бУли до початку
Цієї клятої, пекучої війни...
На все життя він залишив печатку...

Цей новий рік вже не зустрінуть ті,
Хто зустрічав ворожі перші кулі...
Хто не кричав, а тихо у імлі,
Стояв на смерть і посміхався долі...

В цей новий рік є мрія лиш одна,
У незалежних, сильних українців:
Хай буде мир, закінчиться війна!!!
А перемога - краще всіх гостинців!!!

30.12.22. 


Рецензии