дума на сторiччя утворення есересера

ГЕЙ, гей...
ГЕЙ, гей...
Гомінливо, гомінливо,
наче усмішка грайлива,
ллється пісня журавлина.
ГЕЙ, гей.
Від хатчини до хатчини,
як хмелина по тичині,
лине в гори гордівливо.
ГЕЙ, гей.
Про удовини сльозини,
вікопомні роковини,
про звитяги і Кравчини.
ГЕЙ, гей.
Черемшини, черемшини
сніжно-білі, мов хмарини,
разом з піснею неплинні.
ГЕЙ, гей.
Першим квітом на куртині,
червоніють намистини
для коханої дівчини.
ГЕЙ, гей.
В серці серця Катерини -
Богоматір і родина,
незалежна і єдина.
ГЕЙ, гей.


Рецензии