Не вiдвертайся

Не відвертайся
Коли Я відвертий —
Це так недоречно

Доречі:
Як що до вечері?
Ввечері

— До побачення!
— На побаченні?)
Пробач Мені

Все
Й навзаєм
Не завдамо більше болю, і

До зустрічі
Двох Зірок
В одне Сузір'я

Не барися
Десь там не затримуйся
Тримайся. Борись

Відпочинемо
Зараз та потім
До пітьми

Побудемо дітьми
В дорослих тілах
До ранкової роси

Поцілимо в вуста
Без прицілів
Поцілунками

Одне одного
З голови до ніг
Завалимо подарунками

Зроби Мені ласку:
Будь ласкава
Будь ласка

Розкажи Мені казку:
Своїм Голосом Чарівним
В Обіймах зігрій

Зіграй роль
Ще важливішу —
Аніж раніше

Мила, зроби милість:
Будь мила —
Бо це ТОБІ личить!

А на щирість
ТИ ж зазвичай щедра
І ще:

Будь люб'язна:
Усміхайся, Люба!
Так як і завжди

Сяй, Кохана!
Люби
Та кохай

І якою б не була ТИ —
ТИ Справжня!
Так тримати!

Тримай Мою Руку
За другу тримайся
Вона тремтить

В одній Моє Серце
Витримає все
Під Музики ритм

В іншій Душа
Нестримна Моя
В дикому Танці

Спалахни, Моє Сонце!
Міцніше стискай
Не вагайся

Постій
Все дуже просто:
На місці не стій

Поглянь-но на Місяць
Він майже вже сів
За штурвал

На лавці-гойдалці
ТЕБЕ чекаю
Від Мене справа сідай

Тримай
Не відпускай
Зажди

Будь Собою
Зі Мною
Завжди

Назавжди


Рецензии