Муза

Муза зазирнула крізь зазор
Замка залізного забору
З-за закритої брами Поета
Зібралась із Замку забрати

Десь із Собою далеко
З немовлям мов лелека
Над Землею літати
Як Я колись уві сні

Що й дощем, що і в сніг
Як удень, так і в ніч
Та й над вогнями нічного міста
На мосту вогнетривкому б сісти

Поруч руч об руч
І Обручки як обручем
Наш Чарівний Зв'язок
В Нескінченність зав'яжуть

ВОНА вже мала Ключі:
Чарівні Чорні Очі
І Троянди колючі
Вінком на Чолі

Розчулила до дна Душі:
ЇЇ побачив. Почув
Всю відчув
Й почав писати Вірші

Ввійшовши як кішка
За мої мури міцні
Торкнулась м'яко Серця
Не втягуючи кігті

Знайшовши Дзеркало Там
Сама Себе ж в Ньому й знайшла
А Звідти поглянув Я й сам
Віч-на-віч ЇЙ в Вічі навічно

Навіщо? Не знаю
Біль Любові завжди програє!
Я ТОБІ вдячний безмежно
Просто за те, що ТИ є!


Рецензии