Dytia narodylos v okopi

Захлинулись гармати,
Розвернулися кулі,
Тріумфують солдати —
Дитя народилось в окопі..!

Без полону та крові,
І сирітської долі,
Йдуть додому військові,
Дитя дарувало всім спокій..!

Стратегічна звитяга
І тактичне смирення,
Задля вічного блага,
Дитя купить мир на Голгофі...

©; ;; Ян Ждан 25/12/22


Рецензии