Ангелов хваление

НА ГОРЕ ПРЕОБРАЗИЛСЯ ЕСИ.
ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ. ГОСПОДИ, ПРОСТИ.

ЯКОЖЕ МОЖАХУ, БОГУ ПОМОЛЮСЬ.
ГОСПОДИ, ПОЖАЛУЙСТА.
ИСЦЕЛИ ТЫ РУСЬ.

ГРЕШНЫМ ВОЗСИЯЕТ
ПРИСНОСУЩНЫЙ СВЕТ.
ПРЕСВЯТАЯ БОГОРОДИЦА,
ПОДАЙ ДУХОВНЫЙ ХЛЕБ.

ЯКОЖЕ ВМЕЩАХУ ВДОХНОВЕНИЕ.
ГОСПОДИ, ПОЖАЛУЙСТА.
СПАСИ ТЫ ПОКОЛЕНИЯ.

ПОДАЙ НАМ ВОЗДЫХАНИЕ,
ИСЦЕЛИ ОТ зла.
ВОИСТИНУ СИЯНИЕ
ОТЧЕЕ. КРЫЛЬЯ ДОБРА.

СЕРАФИМ САРОВСКИЙ,
СЕРГЕЙ РАДОНЕЖСКИЙ. СВЕТ.
ИСЦЕЛИТЕ ПОДРОСТКОВ,
ПОДАЙТЕ ДУХОВНЫЙ ХЛЕБ.

ОБЩЕЕ ВОСКРЕСЕНИЕ,
ГОСПОДИ. ПОДАЙ.
ПРАВЕДНОЕ ЗНАМЕНИЕ
ОТ ВЕРЫ НЕ ЗАКРЫВАЙ.

ВЕРИМ! ВЕРИМ, ГОСПОДИ.
В ПРИШЕСТВИЕ ТВОЕ.
БОГ ВСЕСИЛЬНЫЙ, ЛАСКОВЫЙ,
НАРОДНОЕ ДОБРО.

НА ПРЕСТОЛЕ, НА НЕБЕСИ,
НА ЖРЕБЯТИ, НА ЗЕМЛИ.
НОСИМЫЙ ХРИСТЕ БОЖЕ СВЕТ,
РАЗДЕЛИМ ДУХОВНЫЙ ХЛЕБ.

АНГЕЛОВ ХВАЛЕНИЕ,
АНГЕЛОВ ВОСПЕВАНИЕ.
ГРЯДЫЙ, БЛАГОСЛОВЕН ЕСИ.
ГОСПОДИ, СПАСИ.


Рецензии