Ми доживемо з вами!

Іноді небо плаче дощами.
Те небо, яке володіє зірками.
Те небо, що вітає зранку сонце.
Те небо, що іноді захмарює хмари.

Ми всі різні під цим небом та луною.
Ми всі однакові і нам всім пахне весною.
Весною, що ми мали жити далі.
А ця весна так і не настала.

Бажаю Миру та дітям - зростати з батьками,
Що з неушкодженними душею повернулись додому.
Бажаю коханим зустрітись знову.
Бажаю Перемоги! Ми доживемо з вами!


Рецензии