IDK

I don't know
Why I'm sad
And feel so bad

And I don't know
Why I'm happy too
And feel so good


I don't know
Why I fall in Love
And wanna be loved

And I don't know
Why I feel the Hate
But tryna close this gate


I don't know
Why I wanna cry
But my eyes are dry

And I don't know
Why I wanna laugh
When I lose My Life


I don't know
Why my eyes are wet
But I'm dead

And I don't know
Why I smile
When I wanna cry


I don't know
Why I'm different
Oh My Dear Friend


Рецензии