Колядка 3 в рецензии Валерия Анатольевича

… Сію, вію, засіваю,
Вашу хату не минаю.
Сієм, хату засіваєм,
Долі кращої бажаєм.
З Новим роком йдем до хати,
Щастя щоб Вам побажати.
Щоб лежали на столі,
Паляниці немалі.
Щоб були у Вас ковбаси,
Молоко, і сало з м'ясом.
І млинці, і пиріжки,
І пухнасті пампушкИ..
Щоб були Ви в цій оселі,
І щасливі, і веселі!
Діти щоб були здорові,
Кашу з'їсти всю готові.
Щоб Вам з них була потіха…

Ну а нам грошей - півміха…
Ну і трішечки вівса… так,
 щоб зверху ковбаса…


Рецензии