Чорнява Мар чка де ти ходиш й дос

Чорнява Марічка де ти ходиш й досі.
Твоє личко ясне, як ранкові роси.
Мов стрілочки брови, очі чорні маєш.
Признайся голубко чи мене кохаєш.

Чи кохаєш мене , чи може забула.
Чи з іншим зустрілась, чи може заснула.
Знай моя голубка, люблю я тебе дуже.
Для мене ніколи   не будеш ти байдужа.

Подивися у віконце, на тебе я чекаю,
Хоч на хвилинку вийди, серцем я благаю.
Ми підемо з тобою під верби гіллясті
І я буду дивитися в очі твої ясні.

В них я все побачу і все зрозумію,
Що мене ти любиш я це давно знаю.
Знаю, та все ж хочу щоб ти це сказала.
Щоб усі ті сумніви від мене відпали.

14.12.2022


Рецензии