Сiчень, лютий, вiйна

Січень, лютий, війна -
Вже кінчається рік,
Найкоротший в моїй Україні.
Так, була і весна,
Та лунав тільки крик,
Струменіла печаль по руїні...

Потім літо було,
Та у горі пройшло
Під вогнем нестихаючих "Градів".
Смертоносне жало
В кожний дім увійшло
Не було порятунку від гадів!

Потім осінь була,
Хмари смутку несла
І кропила дощем безнадії.
Від ворожого зла
Червоніла земля
І зникали у згарищах мрії.

А тепер ось зима…
Десь немає тепла,
Вся країна  в руїнах без світла.
Від "ракети добра"
Всюди дим та імла
І ненависть катів ненаситна.

Січень, лютий, війна…
Що готує весна?..


Рецензии