Рiздвяне какао

 Двадцять четверте грудня. Вихідний. Святвечір.
 Різдво святкують в Україні, в Польщі - всюди.
 Нью - Йорк красивий, і прикрашена Німеччина.
 Двадцять четверте грудня. Серед рідних люди.

 Двадцять четверте грудня. На столі смаколики.
 Дванадцять страв, серед яких кутя, вареники.
 Ялинка вбрана - навкруги гірлянди,  кролики. 
 Двадцять четверте грудня. Вже налито в келихах.

 Двадцять четверте грудня. День із подарунками.
 Всі дітлахи чекають на сюрприз від    Клауса. 
 Серця в цю ніч так дивовижно, щиро стукають.
 Двадцять четверте грудня - ніч до двадцять п'ятого.

 День двадцять п'ятий. Грудень. І какао з печивом.
 Парад в Нью - Йорку у Манхетенні різдвяний.
 Там поряд Macy's, на англійській мові речення.
 День двадцять п'ятий. Він магічний та бажаний.

 24. 12. 2022.


Рецензии
перевел гуглом
нра)
.
знатный пирог приготовили нанайцы
в этот праздник
а мы барабаним как зайцы
и знатно распаклюем шансы
.
вообще я новый год не отмечаю. когда было аналоговое телевидение,это шанс посмотреть хорошее кино

Рок Группа Луначарка   24.12.2022 06:52     Заявить о нарушении