Наiлутшiй лi был Васька карреспандзент

Эх, да что ты! Да што вы. В жыдовскых?

Как-та жізнь, вроде, прожіл. І нармальна бы всё.
Да вдруг  сніца чево-та такое!..
Ну, как бутта сток должен, кошмар ажно вжо,
Некім нехрісцям ціп Кабаковых.

Накідал вот заметак, інфармацый штук 100.
А патом всё іх правіл і правіл.
Ібо где жэ паставіт іх в № Казёл.
І стареет та новасьць, как мяска.

І каму абешчал напісать где-т пра что-т,
Гаварят те маі несябровкі,
Что я жулік і вор і не тот член чево-т.
А я прама ж редактар падловскім.

Ну, да эта не главна. Важна вот шчэ чево:
Пісем ворох лежіт в папке Ваські.
А кагда абработать статейку хоть добр.
Утачнять нада ж с автар, сазвоньватц.

Да й на мелкіе пісьма атфічай, корешок!
Кто-та ж время затратіл і деньгі.
Ну, а нервы тваі на пределе прям, что ль.
І ідёш на ражон с заватделам.

І кагда увальнялся, куда папк девал.
На дальнейшую лі валакіту.
Так шо вот, сагрешал! Ах, прастіте мяня
Все, каторыя ждалі ліш фігу сь.


Рецензии