про карусель

Холодна ніч в оточенні із ватр.
На сцені принц, майданом череватий.
Життя двобій, лиш іноді театр.
Але про це вартує промовчати.
Без почуттів ми падаєм в бескед.
Не обідніє думками багатий,
Став поминальним зручення букет.
Але про це вартує промовчати.
Перед фіналом не завжди антракт.
У чатування присмак гіркуватий.
Після вистави ти шепнула: - так.
Але про це не варто промовчати.

світлина: Олександр Мурашко. Карусель. 1906


Рецензии