Любовь и ненависть

   Н.Бидненко
Любов з ненавистю сплелися
В тугий клубок.
А вітер носить жовте листя –
Прийшов їх строк.
Нам той клубок не розмотати –
Снаги нема…
Знов одягає в білі шати
Весь світ зима.
Любов у цім лихім альянсі
Весною снить.
Ненависть у останнім шансі
Спиняє мить.
Не хочу я, щоб час спинився,
Рахую дні…
Клубок сміливо покотився
Навстріч весні.
***
Любовь и ненависть сплелись
В тугой клубок.
А ветер носит жёлтый лист -
Приходит срок.
Нам тот клубок не размотать -
Желанья нет...
Одела в белое опять
Зима весь свет.
Любовь таком лихом альянсе
Весной плывёт.
А ненависть в последнем шансе
Всё замрёт.
Я не хочу, чтоб время стало,
Считаю дни...
Клубок вновь катится удало
В капкан весны.


Рецензии