Так сложились обстоятельства

   Н.Бидненко
Так склалися обставини…
Депресія – матір печалі
Й донька розполоханих мрій.
Надії всі мимо промчали
Й сховались в долонях завій.
Депресія – гостя незвана –
У чорному одязі йде…
Когось там колише нірвана,
Хтось спокій ніяк не знайде.
Депресія – серцю отрута,
В душі гіркоти – аж за край…
Та я розірву твої пута…
Я зможу… Я сильна! Втікай!
***
Депрессия - матерь печали
И дочка распутанных грёз.
Надежды все мимо промчали,
В ладонях запрятались гроз.
Депрессия – гостьей незванной -
В чёрной одежде идёт...
Кого-то качает нирвана,
Кто-то покой не найдёт.
Депрессия - сердцу не нова,
Горечь в душе - через край...
Но я разрываю оковы...
Смогу! Я сильна! Удирай!


Рецензии