Ця в дстань... далеч нь...

Ця відстань... далечінь...немов у вічність прірва...
А я так хочу пригорнутися до тебе...
Щоб полетіти у блакитне небо...
Без тебе, воно сумно-сіре...

Минають дні в гіркій і чорній круговерті...
Та зігріває серце примарнА надія:
Ти знову поруч - заповітна мрія...
Назавжди перешкоди стерті...

Так склалося...ні в кого доля не питає,
Що ти бажаєш, з ким, куди і коли ліпше?
Вона не дасть випробування інше...
Лиш те, що з плеч ніколи не спадає...

18.11.22.


Рецензии