Човекът живее, додето обича

Задъхва се вече сърдечната клапа.
Животът минава край мен обновен,
но още вървя по пътеката сляпа
на мойта любов, от мечти запленен.

Магия съдбовна дарява ми сила,
сърцето изпълва с целебен нектар.
Любовната шпага така се е впила,
че стана ми вече и болка, и дар.

Човекът живее, додето обича,
животът му земен е обич и дар.
Животът човешки Любов се нарича,
дори да си беден, дори да си стар...
 


Рецензии