***

Калi я памру, што Вы будзеце рабiць?
Плакаць? Рагатаць?
Лашчыцца на сонцы?
Вы будзеце проста глядзець на зорнае неба.
Вось, што Вы будзеце рабiць, калi я памру.
Проста глядзець на зоркi.
Яyсень Вядка 2020г.


Рецензии