в день Миколи

в день Миколи Чудотворця
 душа сяє наче сонце...
і серденько наповняється
любовью
 бо щастячко несе
день  новий  такий чудовий

я дякую життя за те
що світить сонце золоте
що день новий іще настав
і мене живой застав.

ой Миколо Миколай
не коли нас і не лай
 а від зла оберігай

доброта перемагає
душі наші очищає
я в те вірю
я те знаю
я в собі те відчуваю

буде мир
я дочекаюсь
бо з людьми хорошими  общаюсь
.


Рецензии