***

Я жанчына-беларуска!
Я жанчына-ваярка!
Моцна трымаю меч свой,
каб абаранiць беларускiх дзетак ад ворагаў.
Ворагi якiя прышлi рабаваць мой дом, маю зямлю,
прышлi знішчыць Беларусь маю.
Я жанчына-ваярка!
Я жанчына-беларуска!
Моцна трымаю меч свой,
каб абаранiць беларускiх дзетак ад ворагаў.

Дыянiр Лiставертнеў 2022г.


Рецензии