Хвойди

Ви - хвойди пропутінські, вата кривава
Ви - підлі прихильники руського миру.
Нехай повернуться до вас ваші справи,
Касетні снаряди у кожну квартиру.

Побачить ваш мир ціле небо в алмазах,
Як фосфорні бомби над містом засяють,
І злякані болісні крики одразу,
Як музика смерті, для всіх заспівають.

Хай кремль і москва загорять, запалають,
І пітер потоне в сльозах удовиних,
Хай траурні марші в росії заграють,
І сиві батьки понесуть домовини.

Ви нашої крові хотіли попити?
Так випийте ж чарку смоли під землею!
Смертям українців хотіли радіти -
Прийміть і свою, подавіться ви нею!

Щоб ваших тортур безрозсудні знаряддя
Летіли до вас і до вашого роду.
Для кожного вбивці - довічне прокляття,
Що знищить всю терористичну сволоту.

Війна не приносить думок філософських -
Ненависть проста, прямодушна й відверта.
Хай корчиться в муках це плем'я московське,
І вічністю здасться їх біль передсмертний.

Минеться війна, сплинуть місяці, роки,
Тирана могила загнеться, засохне.
Хай смерть у росії панує, допоки
Остання пропутінська гнида не здохне.


Рецензии