Sweet but psycho

Файна, але запальна,
В танці душа її вільна
Дзвоном містичним луна
Казка її божевільна.

Серед карпатських вітрів
Тугу вечірню розвіє.
Чистий, дзвінкий її спів
Кличе крізь люту стихію.

Б'ється прихований гріх
Вогником в темних зіницях,
Хижий, диявольський сміх
В ночі самайнівські сниться.

Темні думки в голові
За чарівною красою.
Пастки готує нові
Тим, хто здалися без бою.

Скільки разів ти хотів
Вбити, втекти чи забути?
Миттю твій праведний гнів
Був її чарами скутий.

Розум візьме у полон -
Опір чинити безглуздо.
Дівчина - лютий дракон,
Зовні - струнка, златоуста,

Майже маленьке дитя -
Так і кортить захистити.
Усмішка, варта життя,
Душі зриває, мов квіти.

Погляд, що спалить дотла,
В серці ж - пустелі холодні.
Дика, чарівна і зла -
Вб'є чи обійме сьогодні?


Рецензии