Святий Миколаю

Святий Миколаю, тебе дуже прошу,
Засип клятих орків у білій пороші,
Та так, щоб їм більше уже не кортіло,
На нашу Вкраїноньку пхать своє тіло.

А воїнам нашим підкинь більше зброї.
Нею вони свої сім'ї  боронять.
Дай їм терпіння, наснаги і сили,
Щоб ворогів в тій пороші місили.

А ще, Миколаю, прошу тебе щиро,
Розсип по моїй Україноньці миру.
Щоб наші рідненькі, що нас захищають,
Живими вернулись до рідного краю.

Щоб більше ніколи ніяка скотина,
Не сміла образить ні доньку, ні сина,
Ні маму, ні тата, ні сЕстру, ні брата.
І щоб не посміла на землю ступати.

На землю, де кожен пліч-о-пліч, стіною.
Ніхто не стоїть за малою ціною.
Де воля і сила це ми - українці!!!
А тим, що не з нами - висіти на гілці.

Отож всіх вітаю з святим Миколаєм!!!
І вірити в себе вам щиро бажаю!!!
А ще в ЗСУ, ТРО, НАЦГВАРДІЦІВ!!!
А хто в них не вірить, то дамо по пиці!!!

19.12.22.


Рецензии