Молодий - не мудрий, а мудрий - не розумний

 
Молодий має розум, але не має мудрості; дорослий, не має тої гостроти розуму, а більше спирається на досвід, який ніби є еквівалентом мудрості.
Це можна інтерпретувати навіть на президентів, керівників, тощо.
Сьогодні, молодь, отримавши досвід від не молодого покоління, набула мудрості,втративши розум.
Сьогодні, дорослі, не маючи розуму, втратили молодь, позбувшись мудрості
Такі процеси є очевидно природніми та виправданими, бо показують проблеми поколінь, коли вони всі вони в інформаційному зсуві мають можливість побути один одним, зрозуміти один одного.
Футуристичний сенс роботизації, лише констатує штучність існувавшої різниці  між поколіннями .
Усі діти від народження мудрі, а дорослі, ідуть з цього життя абсолютно сліпими.
Так відновлюється сенс у пріоритет молодих поколінь, до яких слід дослухатися в першу чергу. Їх рецептори надчутливі. Горе тим дорослим мудрецям, яків використовують чисту мудрість в своїх незнаннях та бажанні повернутись назад. Повернення не буде,годі на нього очікувати. Варто дослузатись. Така ієрархія цінностей та потреб.
Залишайтесь молоді розумом, бо мудрість старить...(с)
п.с.: діти, станучи дорослими, набудуть не мудрості, а розуму, надавши можливість їм бути молодими...


Рецензии