Красота як енергiя

 
Функція спостереження належить кожному, хто здатен сенсорно сприймати внутрішній і зовнішній світ через звук, образ, дотик, ну і звісно, "потокову підсвідомість" .
Питання енергії - це питання переходу станів людини, природи із одних до інших. Ймовірно, від недосконалих до досконалих; від гірших до кращих тощо.
Питання красоти в питаннях енергії відображає фундаментальну роль життя, її функціональну так би мовити спроможність. Це - філософія життя.
Кожеа стать має свої енергетичні особливості , як в сама людина, енергетика якої ж унікальною, неповторною. До прикладу: чоловіки та жінки, третя статті; до прикладу: вбивці та кати, праведники в грішники, моделі, вчені, учні, майстри, генії та дурні, батьки та діти, иощо. Усі вони - мають енергію краси, усі вони мають квазі-енергію не краси.
Енергія - основа переходу у цих суб'єктів в інший світ ідей,іншу реальність. Є енергія старих типів (як паливо старого зразку), є енергія нових типів (як сучасна нео-грань).
Піднявши питання про енергію та красу, ми підняли питання спрживацтва. Отож, ми - споживачі енергії краси (позитивної) та квазі-краси (негативної).
Звісно, єдиного стилю енергії краси не має. Це пояснюється тим, що кожен є унікальним, в тому енергія споживача може бути сприйнята із особливими спроможностями, потоками, достатністю (дозою) тощо.
Усе спрживацтво краси у своїй багатогранності є потрібним, адже відображає мозаїку життя та його буття як феномену.
Природа, маючи можливість бути неповторною, є красою в чистому вигляді.
Дублювання краси природнього (породження гиучносив, замінників), є споживанням краси природнього задля того, аби живити стержень життя через сенсорний стержень, який повинен бути енергетично насиченим, ємним, власне - наповнений красою.
Не кожен через органи відчуття відчуває форми потреби доповнення ерегії. Не всі, далеко не всі можуть у повній мірі зосередитись на тих моментах, які потребують заповнення. Як правило виникає перекос: конфлікти, хвороби, аномалії тощо.
Натомість кожна людина мінімум, який даний природою, сприцсаж, передає нащадкам у формі дітей, учнів, добродіїв, симпатиків,кумирів .
Зрештою краса включає в виключає людину, в її енергії, в здатності до функціонування програмує її..
Такий закон збереження соціальної енергії краси .. (с)


Рецензии