деталi

 
Картуз, піджак у незначну клітинку гармонував із головним убіром,  жовтого кольору туфлі були дещо із іншого амплуа. Його сорочка та штани - в один світлий тон, а краватка, доповнювала взуття тематично. Невиразне обличчя вирізняли блакитні світлі очі, що сяяли із посмішкою, яка, здавалося б, не зникала із його обличчя майже ніколи.
Посмішка віддавала певною харизмою. Так-так, вона запам'ятовувалась одразу. Щирість, відкритість, не давали можливість сказати по іншому про не стільки відпрацьований, скільки набутий фізіогномічнмй навик. Але це був перший погляд, перше враження, судження про яке було легким проте не стійким . Її післясмак додавав напрочуд інших відчуттів - хижий, авантюрний, абмітний та до певної міри здоровий по юності образ.
Молодий хлопчина стояв самотньо,спершись на одну ногу, заклавши іншу поза неї. Тримаючи руки в кишенях, його силует характеризував молоду людину як особистість . Так, то була особистість, майбутня постать, деталі якої могла бачити тільки вона...  (с)


Рецензии