Моe мiсто не спить

Моє місто не спить,
Знов   лунає тривога.
З жахом дивиться в ніч,
Йде  війна за порогом.

Від болю корчиться  земля,
У край снарядами порита.
І розчинилась у ній кров,
Захисників, в боях забитих.

Димлять зруйновані хати,
В куточок забились  діти.
На їх очах убило брата, 
Ридає  від горя нещасна  мати!

Не сплять наполохані очі,
Вони не можуть заснути?
Стільки лиха людського,
Воно гірше отрути!

Прошу тебе Боже!
Зупини це  насилля!
Хай мир запанує ,
Накажи за свавілля!

!7.12.2022р.


Рецензии